MediaWatch

Indslag med Nynne Bjerre Christensen: Ulla Pors om metoo og nyhedsopgaven på TV 2 Play

Podcast. Ny nyhedsdirektør på TV 2, Ulla Pors Nielsen, er gæst hos Nynne Bjerre Christensen, der i ugens Indslag stiller skarpt på transformationen af TV 2's nyhedsformidling til en streamingverden – og tager temperaturen på metoo-debatten på TV 2.

Foto: MAGNUS MØLLER/Magnus Møller

En af landets absolut største nyhedsorganisationer har fået ny chef i spidsen. Mød hende i ugens mediepodcast, hvor Nynne Bjerre Christensen interviewer ny nyhedsdirektør på TV 2, Ulla Pors Nielsen.

Med den nye titel følger opgaven med at overføre TV 2 Nyhedernes gennemslagskraft på flow-tv til den streamingverden, der fylder mere og mere, og hvor TV 2 er på banen med TV 2 Play.

Men hvad er de vigtigste formater og greb, der skal drive den udvikling? Det giver Ulla Pors Nielsen sine bud på i ugens Indslag, der også gør status på metoo-debatten på TV 2.

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs