MediaWatch

Facebook: Vi skal ikke undertrykke politisk tale

Vælgerne skal se alt – også "alt det ævl" – der kommer fra politikere, mener Facebooks politiske chef i Norden, efter der er rejst debat om sociale medieplatformes moderering af politikeres opslag.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Facebook vil i udgangspunktet ikke blande sig i, hvad politikere deler på den sociale medieplatform, og politikere får længere snor end andre brugere. Sådan lyder det fra Martin Ruby, Facebooks politiske chef i Norden, skriver Altinget.

"Vi synes ikke, at Facebook skal være dem, der undertrykker politisk tale. For vælgerne skal have lov til at se alt det ævl, der kommer fra politikere. Og de skal også se alt det gode. Og så tager vælgerne stilling til, om de vil stemme på de politikere på valgdagen," sagde Martin Ruby ifølge Altinget, da han gæstede Altingets sommermøde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs