MediaWatch

Facebook: Vi skal ikke undertrykke politisk tale

Vælgerne skal se alt – også "alt det ævl" – der kommer fra politikere, mener Facebooks politiske chef i Norden, efter der er rejst debat om sociale medieplatformes moderering af politikeres opslag.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Facebook vil i udgangspunktet ikke blande sig i, hvad politikere deler på den sociale medieplatform, og politikere får længere snor end andre brugere. Sådan lyder det fra Martin Ruby, Facebooks politiske chef i Norden, skriver Altinget.

"Vi synes ikke, at Facebook skal være dem, der undertrykker politisk tale. For vælgerne skal have lov til at se alt det ævl, der kommer fra politikere. Og de skal også se alt det gode. Og så tager vælgerne stilling til, om de vil stemme på de politikere på valgdagen," sagde Martin Ruby ifølge Altinget, da han gæstede Altingets sommermøde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs