MediaWatch

Nyt online lokalmedie på Bornholm

Tidligere udgiver af Lokalavisen Bornholm søsætter annoncefinansieret online medie, der vil sætte fokus på de "positive" sider i dækningen af lokalsamfundet.

Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix

Nyt digitalt annonce- og lokalmedie er gået i luften på Bornholm, skriver parterne bag i en pressemeddelelse.

Bonholmnyt.dk, som det nye site hedder, er stiftet af Flemming Falk Hansen, der tidligere har stået bag udgivelsen af Lokalavisen Bornholm og lokalaviser på Østerbro og Amager i København.

Det nye medie skal finansieres af annoncer og annoncørbetalt indhold - og vil "først og fremmest se med positive briller på vort herlige samfund og de mange muligheder, som øen byder på," siger Flemming Falk Hansen i pressemeddelelsen.

Ud over Flemming Falk Hansen, der også er partner i gratismagasinet Magasinet Bornholm og produktionsselskabet Hyæne Film, tæller kredsen omkring Bornholmnyt.dk redaktør Finn Edvard, tv-manden, Georg Julin og pressefotograf Torben Ager.

"Vi kaster os ud i det og vil lave et medie, der først og fremmest fortæller gode historier om mennesker og kultur på øen. Hvad enten det er et museum, et galleri, naturen eller på en tallerken. Og vi gør det med godt humør -og altid med de positive briller klemt godt fast om næsen," siger Flemming Falk Hansen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere