MediaWatch

Nyt borgerligt medie på vej med penge fra Innovationspuljen i ryggen

Debattøren Kasper Støvring er blandt stifterne af et nyt digtialt medie, Civil.dk, der efter planen skal i luften til sommer. Mediet har netop fået 1,5 mio. kr. i etableringsstøtte fra Innovationspuljen.

Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Et nyt digitalt medie med et borgerligt, liberalt afsæt er i støbeskeen og vil efter planen gå i luften 1. juli. Det skriver Medietrends.

Det nye medie, der har navnet Civil.dk, er blandt de mediespirer, der netop har fået rygstød fra Innovationspuljen i årets første uddelingsrunde. Her fik Civil.dk tildelt 1,5 mio. kr. i etableringsstøtte.

"Ideen er at lave et nyt borgerligt – konservativt og klassisk liberalt – medie, der fungerer på nettet og gør brug af både tekst, lyd og video. Vi spænder bredt, stof- og emnemæssigt, men med fokus på politik, etik og kultur," skriver forfatter og debattør Kasper Støvring i en kommentar til Medietrends om det nye medie.

Kasper Støvring er formand for tænketanken Unitos, der blev etableret i 2018, der har søgt og fået midlerne fra Innovationspuljen - ifølge Kasper Støvring skal Civil.dk dog fungerer uafhængigt af tænketanken.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere