MediaWatch

Radiovært er del af trekløver bag ny tænketank

Radiovært på Radio 24syvs medieprogram Q&A og del af Rokokoposten står sammen med folketingskandidat og debattør bag ny tænketank, der vil sætte fokus på integrationspolitik.

Flere kendte debattører er en del af trekløveret bag en ny tænketank, Unitos, der skal tappe ind i debatten om integrationspolitik. Det skriver Altinget.

Bag initiativet står bl.a. Mikkel Andersson, der sammen med Henrik Qvortrup er vært på Radio24syvs medieprogram Q&A og en af satirikerne bag Rokokoposten, som bl.a. leverer politisk satire til Berlingske. Holdet bag tænketanken består derudover af debatøren og forfatteren Kasper Støvring samt folketingskandidat for SF Halime Oguz.

Tænketanken vil sætte gang i projekter, der skal vurdere konsekvenserne af indvandring og integration i Danmark, fremgår det, inden for en vifte af samfundshjørner bl.a. kulturelt, økonomisk, socialt, juridisk.

"Den danske debat om indvandring fylder utrolig meget i medierne, men den foregår langt fra altid på et faktuelt og kvalificeret grundlag. Det søger Unitos at råde bod på ved at støtte kompetente bidrag til samfundsdebatten," siger Kasper Støvring, bestyrelsesformand for Unitos, i en pressemeddelelse.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere