MediaWatch

Dansk mand dømt i sag om ulovlig filmstreaming

Ved Retten i Odense er en mand blevet idømt betinget fængsel og konfiskation af godt en halv million kr. for at aktivt at udbrede pirattjenesten Popcorn Time.

Foto: Ole Steen/Polfoto/Arkiv

En 39-årig mand er i dag ved Retten i Odense blev dømt for at have medvirket til spredning af pirattjenesten Popcorn Time. Det oplyser Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) i en pressemeddelelse.

Straffen lyder på seks måneders betinget fængsel samt konfiskation af lige over 500.000 kr., som den dømte har tjent på reklamer på hjemmesiden popcorntime.dk. Manden er blevet dømt for at have vejledt om, hvordan Popcorn Time kunne hentes, installeres og bruges, og hvordan man kan undgå at blive opdaget af myndighederne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs