MediaWatch

Chefredaktør om Karsten Ree-investering: "Herlig symbiose"

Det nye kendisugeblad "Tæt på" satser på at kunne vinde frafaldne ugebladslæsere med et blad, der skal læne sig op af Her & Nu, siger chefredaktør.

Foto: Nikolaj Svennevig/Polfoto/Arkiv

De danske bladhylder ser inden længe et nyt kendisugeblad. "Tæt på" kommer det til at hedde, og i spidsen for det står en række kendte ansigter fra branchen.

Direktør bliver Erling Tind Larsen, tidligere chefredaktør på Her & Nu, chefredaktør bliver Per Kuskner, der har en lang karriere bag sig på blandt andet Se og Hør og senest Her & Nu. Flere tidligere Her & Nu-ansatte følger også med til Tæt på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs