MediaWatch

Tidligere chefredaktør vender tilbage til Her & Nu

Michael Rasmussen, tidligere mangeårig chefredaktør på Her & Nu, vender tilbage til ugebladet.

Michael Rasmussen, ny chefredaktør på Her & Nu. | Foto: Klaus Rudbæk

Michael Rasmussen vender tilbage til posten som chefredaktør på Her & Nu. Det oplyser Egmont Publishing, der udgiver ugebladet, i en pressemeddelelse.

Han bestred samme stilling i ni år, før han i 2014 skiftede til Ekstra Bladet. Her var Michael Rasmussen senest ledende avisredaktør. I forbindelse med den netop overståede sparerunde i JP/Politikens Hus blev han tilbudt en anden stilling på Ekstra Bladet, men valgte at tage en fratrædelse.

"Jeg er glad for, at muligheden åbnede sig for, at jeg kunne komme tilbage. Egmont betyder meget for mig - det er noget særligt at arbejde for en fond, som giver noget tilbage til samfundet," udtaler Michael Rasmussen i pressemeddelelsen.

Han tiltræder sit nye job med det samme. Stillingen har stået ubesat, siden Egmont Publishing i juni sagde farvel til den hidtidige chefredaktør, Erling Tind Larsen.

"Jeg er utroligt glad for at kunne byde Michael Rasmussen velkommen tilbage som chefredaktør på Her & Nu. Michael er en ildsjæl, der kender gossip-området rigtigt godt og tidligere har drevet bladet uhyre succesfuldt," udtaler Marianne Gram, ugebladsdirektør hos Egmont Publishing.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs