MediaWatch

Krosby: Se og Hør-sagen har kostet millioner

Sagen om brug af kreditkortoplysninger, der nu har ført til ni tiltaler, har været en dyr affære for Se og Hørs udgiver, Aller Media.

Pål Thore Krosby, adm. direktør, Aller Media | Foto: Thomas Emil Sørensen/Polfoto/Arkiv

Aller Media påtager sig sit ansvar i Se og Hør-sagen og erklærer sig klar til at betale en bøde, hvis det bliver sagens udfald. Og alt i alt ender sagen med at blive en særdeles bekostelig affære for mediehuset, siger Allers topchef, Pål Thore Krosby, til Berlingske.

"For to år siden opgjorde jeg tabet til et stort tocifret millionbeløb, og det er vokset betydeligt siden," siger han til Berlingske og peger blandt andet på et faldende oplag på Se og Hør samt udgifter til advokater i løbet af sagen som minusser på kontoen.

I sagen var 16 personer samt Aller Media sigtet. Af dem blev otte personer samt Aller Media i går tiltalt. Sagen begynder efter planen ved Retten i Glostrup 9. september, og dommer ventes at falde sidst i november.

Lise Bondesen, tidligere nyhedschef på Se og Hør, har desuden tænkt sig at erkende sig skyldig i sagen, kom det frem i går.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs