MediaWatch

Per Ingdal får nyt direktørjob

Tidligere udgiverdirektør i Aller Media bliver direktør for L.A. Medier. Han beholder samtidig direktørposten i nystartet onlinesatsning.

Foto: PR/My daily space

Opdateret kl.16.21 med fjerde afsnit - Per Ingdal, tidligere udgiverdirektør i Aller Media, får nyt job og skal fremover være chefredaktør og adm. direktør i L.A. Media, der udgiver magasinerne Luxury Aficionadis, Status og Leisure, de to sidste i samarbejde Politikens Lokalaviser. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I spidsen for L.A. Media har hidtil stået stifter Christian Friis Johansen. Han skal fremover være formand for selskabets bestyrelse.

"Det er med meget stor entusiasme, at jeg overtager som direktør og chefredaktør for L.A. Media. Jeg er imponeret over de flotte resultater, som Christian og hans medarbejdere har skabt siden stiftelsen i 2009, og jeg tror, at jeg med min baggrund kan tilføre selskabet noget mere, så det kan løftes til et nyt niveau," udtaler Per Ingdal i pressemeddelelsen.

Per Ingdal har ligeledes overtaget ejerskabet af L.A. Media og har efter eget udsagn "investeret et pænt beløb" i virksomheden.

Fortsætter med onlinesatsning

Per Ingdal var tidligere på året med til at stifte mediet Mydailyspace.com rettet mod yngre kvinder. Hans nye job ændrer imidlertid ikke ved engagementet i My Daily Space, og hans dobbeltjob kan tilmed tænkes ind i produktionen af begge medier.

"Nu er det hele meget nyt, og jeg vil gerne lære L.A. Media bedre at kende, men jeg ser nogle muligheder i at optimere opgaverne på tværs af de to organisationer. Det gælder særligt på det administrative område og muligvis også på det kommercielle. Samtidig er der interessante muligheder i, at My Daily Space er født digitale, mens L.A. Media stadig har et stort, uforløst potentiale på det digitale område," siger Per Ingdal.

L.A. Medias stifter ser frem til at få Per Ingdal med ombord.

"Jeg har i et stykke tid været på udkig efter den helt rigtige afløser, fordi jeg ønsker at frigøre tid til andre af mine projekter. Jeg er glad for, at jeg har fundet den rigtige model med Per i spidsen for den videre udvikling af selskabet, mens jeg får mulighed for at følge udviklingen på nærmeste hold, når jeg indtager rollen som bestyrelsesformand for L.A. Media," siger stifter Christian Friis Johansen om direktørskiftet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs