MediaWatch

Ræson finder ny chefredaktør

Det politiske magasin med DR-værten Clement Kjersgaard i front har fundet ny chefredaktør, der bl.a. skal opruste dækningen online.

Magasinet Ræson har hyret ny chefredaktør i skikkelse af Esben Vest Jensen. Det oplyser Ræson i en pressemeddelelse.

Den nye chefredaktør begynder i jobbet 1. august og kommer fra en praktikantplads på Berlingskes redaktion på Christiansborg. Esben Vest Jensen er i gang med at færdiggøre uddannelsen som journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus og har desuden en bachelor i engelsk og internationale studier fra Aalborg Universitet.

"Ræson har over årene etableret sig som en platform for nye, skarpe talenter, både på skribent- og redaktørsiden. Esben Vest Jensen er den helt rigtige mand til at drive bladet i den fase, vi indleder nu. Vidende, kritisk, vedholdende og i besiddelse både af et enormt overblik og forståelse for tempoet i nyhedsbilledet," siger Clement Kjersgaard, der er udgiver af Ræson, i meddelelsen.

Magasinet vil i efteråret indlede en offensiv på nettet, oplyser magasinet, og det bliver altså med Esben Vest Jensen ved roret.

Den nye chefredaktør afløser Edith Lauglo Endsjø, der vender tilbage til Statskundskabs-studiet for at skrive sit speciale.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs