MediaWatch

Ræson finder ny chefredaktør

Det politiske magasin med DR-værten Clement Kjersgaard i front har fundet ny chefredaktør, der bl.a. skal opruste dækningen online.

Magasinet Ræson har hyret ny chefredaktør i skikkelse af Esben Vest Jensen. Det oplyser Ræson i en pressemeddelelse.

Den nye chefredaktør begynder i jobbet 1. august og kommer fra en praktikantplads på Berlingskes redaktion på Christiansborg. Esben Vest Jensen er i gang med at færdiggøre uddannelsen som journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus og har desuden en bachelor i engelsk og internationale studier fra Aalborg Universitet.

"Ræson har over årene etableret sig som en platform for nye, skarpe talenter, både på skribent- og redaktørsiden. Esben Vest Jensen er den helt rigtige mand til at drive bladet i den fase, vi indleder nu. Vidende, kritisk, vedholdende og i besiddelse både af et enormt overblik og forståelse for tempoet i nyhedsbilledet," siger Clement Kjersgaard, der er udgiver af Ræson, i meddelelsen.

Magasinet vil i efteråret indlede en offensiv på nettet, oplyser magasinet, og det bliver altså med Esben Vest Jensen ved roret.

Den nye chefredaktør afløser Edith Lauglo Endsjø, der vender tilbage til Statskundskabs-studiet for at skrive sit speciale.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs