MediaWatch

Her & Nu-chef er færdig efter fejlagtige forsider

Ugebladets chefredaktør stopper efter to forsidehistorier, som måtte trækkes tilbage. Ugebladsdirektør overtager posten i den kommende tid.

Erling Tind Larsen forlader sin stilling som chefredaktør for Her & Nu. Det oplyser Egmont Publishing, der udgiver ugebladet, i en pressemeddelelse.

Udgiveren skriver, at afskeden med chefredaktøren kommer "efter grundige diskussioner af bladets fremtidige linje, efter at Her o& Nu i den seneste tid har måttet trække to forsidehistorier tilbage."

Han stopper også som digital chefredaktør for Her & Nu. Begge poster overtages på den korte bane af ugebladsdirektør Marianne Gram.

"Erling Tind Larsen har været en god chefredaktør for Her & Nu. Men oven på de to seneste sager er vi nødt til at flytte grænserne for det Her & Nu, som vi i dag udgiver. Vi vil stadigt være et kulørt blad, men som en naturlig konsekvens af, at vi er gået ud over kanten i to sager, skal vi længere væk fra den kant, som bladet har haft," siger Marianne Gram i meddelelsen.

De to forsidehistorier handler begge om den royale familie. Først skrev ugebladet en historie om, at Prinsesse Marie havde fået foretaget en brystforstørrende operation. Den artikel måtte beklages. For nylig måtte bladet trækker en artikel tilbage, hvor Kronprins Frederik uretmæssigt blev beskyldt for utroskab.

"Der skal laves et andet blad end det, jeg blev ansat til at lave. Det tror jeg faktisk, at en anden vil være bedre til. Jeg har været glad for at lave Her & Nu og er stolt af den vækst, jeg har været med til at skabe," udtaler Erling Tind Larsen.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs