MediaWatch

Egmont-magasin ansætter ny moderedaktør

Alt for damerne får fra maj ny moderedaktør, der i øjeblikket blandt andet er fast modeekspert på "Go' morgen Danmark".

Sille Henning, ny moderedaktør på Alt for damerne | Foto: PR

Alt for damerne har ansat ny moderedaktør. Posten går til Sille Henning, oplyser Egmont Publishing, der udgiver ugebladet, i en pressemeddelelse.

Sille Henning tiltræder 17. maj og har hidtil været blandt andet fast modeekspert på "Go' morgen Danmark" på TV 2. Tidligere har hun været ansat på Elle Magazin og hos Day Birger et Mikkelsen.

"Vi er meget glade for at få Sille Henning med ombord på vores redaktion. Hun har stor erfaring, et skarpt blik for nye trends og er en god formidler - det hele vil vores læsere få glæde af," siger Alt for damernes chefredaktør, Tina Nikolaisen, i pressemeddelelsen.

"Alt for damerne er et stærkt brand med en stor og loyal læserskare, og jeg glæder mig til, sammen med mit team, at udvikle modestof, der hver uge vil inspirere læserne og bidrage til at gøre Danmarks foretrukne ugeblad for kvinder endnu bedre," udtaler Sille Henning i samme pressemeddelelse om sit nyt job.

Moderedaktør på Alt for Damerne har senest været Line Hindsgaul, der bestred posten fra 2012.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs