MediaWatch

Egmont-magasin ansætter ny moderedaktør

Alt for damerne får fra maj ny moderedaktør, der i øjeblikket blandt andet er fast modeekspert på "Go' morgen Danmark".

Sille Henning, ny moderedaktør på Alt for damerne | Foto: PR

Alt for damerne har ansat ny moderedaktør. Posten går til Sille Henning, oplyser Egmont Publishing, der udgiver ugebladet, i en pressemeddelelse.

Sille Henning tiltræder 17. maj og har hidtil været blandt andet fast modeekspert på "Go' morgen Danmark" på TV 2. Tidligere har hun været ansat på Elle Magazin og hos Day Birger et Mikkelsen.

"Vi er meget glade for at få Sille Henning med ombord på vores redaktion. Hun har stor erfaring, et skarpt blik for nye trends og er en god formidler - det hele vil vores læsere få glæde af," siger Alt for damernes chefredaktør, Tina Nikolaisen, i pressemeddelelsen.

"Alt for damerne er et stærkt brand med en stor og loyal læserskare, og jeg glæder mig til, sammen med mit team, at udvikle modestof, der hver uge vil inspirere læserne og bidrage til at gøre Danmarks foretrukne ugeblad for kvinder endnu bedre," udtaler Sille Henning i samme pressemeddelelse om sit nyt job.

Moderedaktør på Alt for Damerne har senest været Line Hindsgaul, der bestred posten fra 2012.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs