MediaWatch

Emil Thorup i spidsen for nyt boligmagasin til mænd

Den tidligere DR-vært er chefredaktør på nyt, gratis onlinemagasin til mænd om bolig, indretning og livsstil.

Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv

Magasinmarkedet bliver snart et udgivelse rigere, når det netbaserede magasin Man Issues om bolig, indretning og livsstil udkommer i morgen. Det oplyser virksomheden We Make Journals, der udgiver magasinet.

Chefredaktør for Man Issues, som også vil få en tilhørende blog, er Emil Thorup, der er tidligere vært på flere DR-programmer. Magasinet er gratis og udkommer første gang i morgen, 18. marts, på man-issues.dk.

"Jeg glæder mig til at kunne være med til at bevise, at mande-magasiner ikke kun behøver omhandle barbergrej og Windows-baserede tablets, men at der findes et (stort) publikum af mænd og drenge, der interesserer sig lige så meget for design, indretning og arkitektur, som jeg gør," udtaler Emil Thorup, chefredaktør for Man Issues.

"Derudover tror jeg i allerhøjeste grad på online-magasinet som medie, der i resten af verden allerede anerkendes på linje med dets trykte søster, men herhjemme stadig ikke nyder samme respekt. Det håber jeg, at vi kan lave om på,” udtaler han.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs