MediaWatch

Egmont flytter og skruer op for digital bladkiosk

Egmont Publishing ruster sig til fremtiden som moderne mediehus. Nye kontorlokaler og en større satsning på den digitale bladkiosk står på dagsordenen i begyndelsen af 2016.

Foto: Egmont Publishing

Navnet står på postkassen, men en lille gruppe håndværkere bakser fortsat med at få Egmont Publishings skilt op at hænge på den røde murstensmur. Det er blot en uge siden, at magasinudgiveren flyttede ind i nye omgivelser på grænsen mellem Østerbro og Københavns Nordvest-kvarter, da MediaWatch lægger vejen forbi, så alting er ikke helt på plads endnu.

Den firskårne murstensbygning er en tidligere datacentral for Danske Bank, der sammen med Realkredit Danmark stadig har til huse i den ene ende af bygningen. Den anden ende er Egmont Publishing flyttet ind i.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Nyt medieforlig på plads med kulturbidrag og 100 mio. kr. til DR

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) er blevet enig med en kreds af seks partier om en ny medieaftale, som har været ventet siden 2019. Den indeholder bl.a. en udvidet public service-pulje, et sænket titelloft, en ny børneradiokanal, flere millioner til ugeaviser og en afgift på seks pct. af streamingtjenesternes omsætning.

Rasmus Tantholdt vinder Publicistpris

Publicistprisen blev fredag uddelt, og vinderen blev TV 2-journalist Rasmus Tantholdt, der har sat nye journalistiske standarder for dækningen af krig i dansk tv, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs