MediaWatch

Nordjyske fyrer redaktører på JSL

Økonomien i magasinforretningen JSL halter. Derfor afskediger Nordjyske Medier to redaktører, blandt andet på Vi med hund, og samler flere magasiner under én redaktør.

Nordjyske siger farvel til to fastansatte redaktører og ændrer arbejdsopgaverne for en fasttilknyttet freelanceredaktør i datterselskabet JSL Media. Fremover bliver redaktøropgaven på magasinerne Vi med hund, Bådnyt og Golf Magasinet samlet hos Kristian Jacobsen, der siden august har haft en rolle som tværgående redaktør på JSL Medias udgivelser.

”Vi har brug at stramme op, og vi har fokus på, at udviklingen går i den rigtige retning på magasinerne. Der er behov for en opbremsning for at holde styr på økonomien, så vi samler funktionerne hos en redaktør for at gøre arbejdsprocessen mere effektiv,” forklarer Turid Fennefoss Nielsen, der er adm. direktør for JSL Media og sidder i Nordjyske Mediers chefredaktion.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs