MediaWatch

Carsten Steno ny redaktør på Nordjyske-site

Nordjyskes fagmedier, Nordiske Medier, slår to medier sammen og hyrer tidligere chefredaktør for Erhvervsbladet.

Foto: Privat

Nordiske Medier slår to medier sammen og hyrer ny redaktør. Det drejer sig om fagsitet Idag.dk, der er en videreførsel af det tidligere Industriens Dagblad, samt portalen Industri-Nyt, som Nordiske Medier i sidste måned overtog. Med overtagelsen fulgte navnet samt databasen over nyhedsbrevsmodtagerne.

Det nye medie får navnet Industri-Nyt Idag.dk - online får det hjemme på idag.dk.

Det skriver Nordiske Medier i en pressemeddelelse.

Som ny redaktør har Nordiske Medier hyret den tidligere chefredaktør for Berlingskes Erhvervsbladet, Carsten Steno. Idag.dk's redaktør Poul Bavngaard, fortsætter som redaktør, skriver Nordiske Medier.

Ledere som målgruppe

Samtidigt zoomer mediet ind på ledere som målgruppe og redaktionelt på stof, der kan hjælpe virksomheder videre, skriver selskabet:

"Målgruppen ændres til de ledere, der har et generelt ledelsesansvar. Og nyheder og andre artikler skal alle have omdrejningspunktet, at det kan og skal udvikle virksomheden eller virksomhedens ledere."

Efter sammenlægningen vil nyhedsbrevet fra Industri-Nyt Idag.dk komme ud til 4.400 modtagere, skriver Nordiske Medier. Forretningsmodellen bag Nordiske Medier er baseret på partneraftaler. Nyhederne er gratis at læse med på, men virksomheder får med et medlemsskab adgang til at publicere egne nyheder og pressemeddelelser og jobopslag på sitet.

Nordiske Medier er i sig selv et nyt navn på mediehimlen og er et resultat af sammenlægningen af Nordjyske Mediers fagmedier i Industry Supply og Danske Fagmedier.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs