MediaWatch

Uffe Hyldgaard forlader bestyrelsen i Nordjyske-selskab

Tidligere adm. direktør i JSL Media forlader bestyrelsen i trafiksluger i Nordjyske-koncernen.

Sidste bånd er blevet kappet mellem Uffe Hyldgaard og Nordjyske Medier. Ifølge en registrering i databasen BIQ har den tidl. adm. direktør forladt bestyrelsen i Bazoom Aps, der står bag klikmagneten Bazoom.dk.

Uffe Hyldgaards afgang topposten i JSL Media blev meldt ud i juni. Det skete efter gensidig aftale med Per Lyngby, adm. direktør i Nordjyske Medier, som ejer JSL Media.

I ejerkredsen bag Bazoom har tidligere stået de to Benjamin Media-folk Johnny Laursen og Jan Lehrmann. Nordjyske købte Bazoom i februar 2015. Her forlod Johnny Larusen og Jan Lehrmann samtidig bestyrelsen for Bazoom.

Uffe Hyldgaards plads overtages af direktør Claus Falk, der sidder i direktionen i Nordjyske Medier A/S,  der derudover udgøres af adm. direktør Per Lyngby.

Bazoom er den seneste blandt flere digitale investeringer, Nordjyske har foretaget de senere år for at løfte omsætningen. Tidligere har det regionale mediehus føjet Jubii og JSL Media til, der også er en del af koncernens B2C-ben. Sitet har godt 48.000 daglige brugere (Danske Medier Research, juli 2015).

Derudover har Nordjyske Medier investeret i flere B2B-medier som Industry Supply og Danske Fagmedier.

Fælles for de nye skud er, at de ikke som kerneforretningen Nordjyske Stiftstidende, er bundet regionalt.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs