MediaWatch

Medie: Pernille Aalund forlader Aller

Pernille Aalund har sagt sit job op som innovationsdirektør hos Aller.

Foto: Mik Eskestad/Polfoto

Efter lidt over fire år i spidsen for udvikling og innovation hos Aller Media er det nu slut for Pernille Aalund. Det skriver Her & Nu.

"Jeg har sagt farvel til mit job, har sat mit hus til salg, købt en landejendom med kæresten, og så skal jeg giftes," siger Pernille Aalund ifølge Her & Nu i TV 2 Charlie-programmet "Cecilies Bogshow".

Pernille Aalunds stilling i Aller gik bl.a. på at udvikle nye digitale forretningskoncepter, men et strategiskifte i juni resulterede i en nedlukning af innovationsafdelingen, farvel til 11 medarbejdere og et til salg-skilt på fire digitale projekter.

I august fortalte Pernille Aalund til MediaWatch, at salget af de fire digitale forretninger skred fremad.

Da den tidligere strategi så dagens lys i 2012, var det med store ambitioner. Der skulle 250 nye ideer på bordet hvert år, og omsætningen skulle inden for tre år ramme et trecifret millionbeløb. Det lykkedes altså ikke.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs