MediaWatch

Euroman får ny chefredaktør fra Berlingske

Kulturjournalist i Berlingske sætter sig i chefredaktørstolen hos Euroman, som også har fundet ny art director.

Foto: Casper Dalhoff/POLFOTO/Arkiv

Kristoffer Zøllner skal være ny chefredaktør for Euroman. Det skriver Egmont i en pressemeddelelse.

"Jeg er meget glad for, at Kristoffer Zøllner har valgt at sige ja til jobbet. Han er den helt rigtige mand til at stå i spidsen for et magasin så fremragende som Euroman," siger magasinchef hos Egmont Publishing, Tina Nikolaisen, i meddelelsen.

Kristoffer Zøllner kommer fra jobbet som skrivende journalist på Berlingske MS, litteraturanmelder på Kultur og klummeskribent i Fri samme sted. Tidligere har Kristoffer Zøllner været redaktør på Berlingske MS og på AOK samt journalist på månedsmagasinet Arena.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at begynde på Euroman, som i min optik er det fremmeste magasin, vi overhovedet har i Danmark. Det bliver en spændende, stor og – håber jeg – sjov opgave at skulle stå i spidsen for så dygtig en redaktion," siger Kristoffer Zøllner.

Han tiltræder i sit nye job senest 1. december.

Kristoffer Zøllner overtager posten som chefredaktør efter Kasper Steenbach, som sagde sit job op i protest, efter Egmont valgte at outsource en del af layout-arbejdet til Vietnam. Et greb, som kostede i alt 13 ansatte jobbet. Han er dog blevet på magasinet i en overgangsperiode, indtil hans afløser begynder.

I forbindelse med samme blev Euromans daværende art director, Sune Ehlers, fyret, fordi han var uenig i outsourcing-strategien. Han afløses nu af Farshad Farzankia, som gennem de seneste fire år har besat posten som assisterende art director.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs