MediaWatch

Aller køber aktier for 1,7 mia. kr.

Handlen med Aller-aktier fra Rella Holding til Aller Holding er nu gennemført. Nu mangler kun en likvidation af Rella Holding.

Foto: /ritzau/STINE BIDSTRUP/ARKIV

Rella Holding har gennemført salget af sin eneste aktivitet - B-aktierne i mediekoncernen Aller Holding - til netop Aller. Dermed kan aktionærerne i Rella snarligt se frem til udbetaling på 77,50 kr. per aktie.

"Rella Holding A/S i likvidation (”Selskabet”) har i dag gennemført salget af sin samlede beholdning af B-aktier i Aller Holding, og har modtaget salgssummen på kr. 1.772.130.000 fra Aller Holding. Salgssummen vil efter betaling af Selskabets bankgæld og efter betaling af alle omkostninger inklusive likvidationsomkostningerne blive udbetalt til aktionærerne fordelt efter disses aktiebesiddelse i forbindelse med den endelige gennemførelse af likvidationen og opløsningen af Selskabet," hedder det i en meddelelse fra Rella Holding.

For at gennemføre den endelige likvidation af Rella Holding, der efter aktiesalget ophører med at eksistere, fordi der ikke er andre aktiver, skal opløsningen vedtages på en ekstraordinær generalforsamling, der forventes afholdt i begyndelsen af august, fortæller Rella.

Selskabet venter at indkalde til den ekstraordinære generalforsamling i løbet af juli.

Inden meddelelsen om salget af aktierne kostede en Rella-aktie omkring 47 kr., men er efter meddelelsen steget til omkring det ventede niveau for provenuet, og torsdag formiddag koster en Rella-aktie 76 kr.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs