MediaWatch

Rella: Betinget salg til Aller er underskrevet

Rella Holdings overdragelse af alle af selskabets aktier i Aller Holding til Aller Holding er gennemført. Det oplyser selskabet til fondsbørsen.

Foto: /ritzau/STINE BIDSTRUP/ARKIV

Der nu er nu underskrevet en betinget aktieoverdragelsesaftale, hvorefter Rella Holding afhænder sin samlede beholdning af B-aktier i Aller Holding til Aller Holding mod et kontant vederlag på 1.772.130.000 kr., oplyser Rella til fondsbørsen.

Overdragelseskursen er aftalt til 19.000 kr. per B-aktie i Aller Holding svarende til en samlet overdragelsessum på over 1,7 mia. kr. Overførsel af aktierne forventes at finde sted senest 1. juli i år.

Det er bestyrelsens overbevisning, at en afhændelse af aktierne på de aftalte vilkår vil være i alle Rella-aktionærernes interesse, skrev Rella Holding tidligere i en meddelelse fra 13. marts til fondsbørsen.

Rella Holdings eneste aktivitet har været ejerposten i Aller. Det næste skridt er en likvidation af selskabet.

"Det eneste aktiv, Rella Holding har, er B-aktieposten i Aller Holding. Der er et lån for køb af egne aktier - men ellers er der ikke noget i selskabet," har Rikke Schiøtt Petersen, bestyrelsesformand i Rella Holding, tidligere sagt til Ritzau Finans.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs