MediaWatch

Rusland-krise rammer Egmont

Egmont Publishing neddrosler aktiviteterne i Rusland og Ukraine, hvor krisen mellem de to lande rammer bladforretningen hårdt, siger koncerndirektør.

Foto: Egmont

Danmarks største mediehus, Egmont, skruer ned for sine aktiviteter i Rusland og Ukraine. Det sker som en konsekvens af krisen mod øst, hvor Egmonts printdivision Egmont Publishing har datterselskaberne Egmont Russia Ltd og Egmont Ukraine LLC, der udgiver en række blade og bøger, særligt målrettet børnesegmentet.

”Vi har selskaber med ledende markedspositioner både i Rusland og Ukraine, og krisen derovre har naturligvis også ramt os, særligt i Rusland. Det kan på ingen måde ødelægge hele vores forretning, omsætningen i de to lande udgør få procent af vores samlede omsætning, men isoleret set er forretningen i de lande hårdt ramt,” siger Torsten Bjerre Rasmussen, koncerndirektør i Egmont Publishing, der ikke vil sætte konkrete tal på, hvor meget uroen i og omkring Ukraine har kostet Egmonts bladforretning i de pågældende lande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs