MediaWatch

Nordisk Film Production opretter ny direktørstilling

Malene Ehlers flytter over og indtager nyoprettet job som COO og advokat i Nordisk Film Production.

Malene Ehlers

Det Egmont-ejede Nordisk Film Production opretter den 1. september en nyoprettet stilling som COO (driftsdirektør) og advokat i selskabet, som er Nordisk Films filmproduktionsselskab.

Posten besættes af Malene Ehlers, der sammen med adm. direktør Henrik Zein vil udgøre den daglige ledelse af selskabet, som bl.a. står bag filmene ”Kapgang” og ”Sorg og Glæde”.

Malene Ehlers har været en del af Egmont-koncernen siden 2001. Her startede hun i rollen som juridisk chef i Egmont Imagination, og tiltrådte i 2006 stillingen som juridisk chef i underselskabet Nordisk Film Distribution og advokat for hele Nordisk Film.

Malene Ehlers er uddannet i Danmark og USA med fokus på Intellectual Property Law og Entertainment Law og har tidligere arbejdet syv år som advokat i firmaet Nielsen Nørager med fokus på rådgivning i film- og tv-branchen.

Egmont: Kampen står om indhold

Egmont holder højt resultat 

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs