MediaWatch

Ingdal: Jeg har ikke underskrevet et eneste bilag

Afgående udgiverdirektør i Aller Media, Per Ingdal, fastholder, at han ikke kendte til tys-tys-kilden i sin tid som chefredaktør for Se og Hør.

Jeg har ikke kendt til systematisk overvågning og jeg har ikke underskrevet et eneste bilag til tys-tys-lkilden. Sådan siger Per Ingdal ,der fredag forlod sit job som udgiverdirektør i Aller Media på grund af Se og Hør-sagen, til Politiken.

Ingdal havde også rollen som chefredaktør for Se og Hør i en kort periode, mens overvågningen ifølge de i sagen fremkomne beviser fandt sted.

Mail-korrespondencer mellem Ingdal og tidl. chefredaktør på Se og Hør, Kim Henningsen, viser, at Henningsen har nævnt den "problematiske" kilde for sin chef. Men Per Ingdal fastholder, at han ikke har kendt til en systematisk overvågning og understreger, at han ikke har underskrevet bilag til kilden.

"Jeg har ikke en journalistisk baggrund og hverken kendte ikke til bladets kilder eller tog stilling til de journalistiske metoder. Redaktionen var selvkørende, og jeg var med til at lave forsiden og tog det sidste tjek på, hvad der kom i bladet," siger han til Politiien.

Per Ingdal, der har været i Aller-koncernen i godt 23 år, er sigtet i sagen. Det samme er journalist og forfatter Ken B. Rasmussen, de to tidligere chefredaktører Kim Henningsen og Henrik Qvortrup foruden Aller Media A/S.

Mere fra MediaWatch

Snapchat indleder samarbejde med H&M

Det sociale medie lægger platform til, at brugerne fremover får mulighed for at ”prøve” digitale designs fra den svenske tøjforretning med augmented reality.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs