MediaWatch

Tørke på papirmarkedet truer danske magasinhuse

En strejke hos en af Europas største papirproducenter, der bl.a. er Bonnier Publications største leverandør, lægger ekstra hårdt pres på markedet, og magasinhuse risikerer nu at skulle skifte til en ny type papir eller udskyde udgivelser. Det sker efter måneder med en højere efterspørgsel end udbud af papir til bl.a. aviser, magasiner og ugeblade i forvejen har presset priserne i vejret.

Jesper Buchvald, adm. direktør i danske Bonnier Publications, forventer fortsatte prisstigninger på papir i 2022 i kølvandet på flere udfordringer på papirmarkedet i Europa. | Foto: PR/Bonnier Publications

Situationen på det europæiske papirmarked er kun blevet mere presset, siden det i efteråret stod klart, at en omlægning af papirproduktionen på fabrikker omkring i Europa har resulteret i mangel på papir til bl.a. bøger, aviser, magasiner og blade.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs