MediaWatch

Egmont-chef: Voksende abonnementsbase opvejer næsten fald i løssalg

Story House Egmont har justeret sin tilgang til abonnementssalget i Danmark, og det har betalt sig, lyder det fra divisionens topchef. En presset forretning i 2020 ser ud til at være back on track i år, mens resterne af kuldsejlet bureauforretning er lagt ind et nyt inhouse bureau i Egmont.

Foto: PR / Egmont Publishig

Meget er sket gennem det seneste år i Story House Egmont i Danmark - blandt andet navneskiftet fra det, der tidligere hed Egmont Publishing.

En coronakrise sendte annoncesalget i kulkælderen og udløste en sparerunde sidste forår og sommer, mens Klaus Høeg-Hagensens fratrædelse som topchef for den danske magasinforretning udløste en organisationsændring. Stillingen som landedirektør blev sløjfet og ledelsen af den danske forretning centraliseret under svenske Per Kjellander, der nu står som øverste chef for Story House Egmont i Sverige, Storbritannien, Polen samt Central- og Østeuropa. Og altså Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs