MediaWatch

Tillidsmand efter magasin-fyringer: Vi havde håbet man lige havde ventet

Trods hjælpepakke til at afbøde faldet i annoncesalget har Egmont Publishing afskediget ni medarbejdere. Fællestillidsrepræsentant beklager beslutningen og havde ønsket, ledelsen ville have ventet lidt længere, inden den nåede til opsigelser.

Foto: PR/Egmont Publishing

Ni ansatte i magasinhuset mistede i sidste uge jobbet, fordi coronakrisen har sat annoncesalget i skak i Egmont Publishing ligesom hos de fleste andre medievirksomheder i Danmark.

De afskedigede medarbejdere er fundet på redaktionerne bag Alt for damerne, Eurowoman og Euroman samt boligmagasinet Rum og en enkelt i annonceafdelingen.Selvom presset på annonceomsætningen var velkendt blandt medarbejderne, er opsigelserne alligevel kommet som en overraskelse, fortæller fællestillidsrepræsentant Kim Asbjørn Blikdal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs