MediaWatch

Britisk musikmagasin lukker efter 34 år

Det britiske musikmagasin Q Magazine må efter årelange udfordringer med faldende oplag og som en konsekvens af den nuværende coronakrise lukke ned.

Foto: Kevin Coffey/AP/Ritzau Scanpix

Musikmagasinet Q Magazine, der siden 2008 har været ejet af tyske Bauer Media Group, lukker og slukker efter 34 år, hvor magasinet er blevet udgivet månedligt i Storbritannien. Det skriver BBC, der kalder magasinet "en hjørnesten i britisk rockjournalistik".

Magasinet har igennem en årrække kæmpet med et faldende oplag, der i dag er 28.000. I 2001 var oplaget på 200.000. Alligevel tilskriver magasinets chefredaktør Ted Kessler coronakrisen som det udslagsgivende for lukningen. I et opslag på det sociale medie Twitter skriver han ifølge BBC, at "pandemien gjorde det, og der var ikke andet end det."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs