MediaWatch

Nordisk Film TV's overskud barberet med over 80 procent

Fusionen mellem Banijay Group og Zodiak Media og tab af TV 2-produktion var med til at trække Nordisk Film TV's resultat markant ned i 2016. I 2017 forventer selskabet at være tilbage på sporet, fortæller adm. direktør.

Nordisk Film TV betegner DR1-programmet "Alle mod 1" som sit guldæg. | Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

I mange år har tocifrede millionoverskud kendetegnet bundlinjen i landets største produktionsselskab, Nordisk Film TV. Men i 2016 blev den stime brudt.

Nordisk Film TV's bundlinje tog et markant dyk fra 25,2 mio. kr. i 2015 til 4,3 mio. kr., svarende til et fald på knap 83 pct. Tv-producenten oplyser ikke sin omsætning, men selskabets regnskab, som netop er offentliggjort, viser, at bruttofortjenesten også faldt fra 54,3 mio. kr. til 38 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Ekstra Bladet overhaler B.T. på trafikmåling i juni

Der blev for første gang i flere år trukket flere sidevisninger og besøgende til ekstrabladet.dk end konkurrenterne på B.T. i juni måned. Chefredaktør tror på B.T.s generobring af førerpositionen, og målt på unikke brugere og besøgstal har B.T. halet ind på konkurrenten.

EM-sponsor lægger penge i dansk fodboldmedie

Bold.dk’s redaktionelle dækning af EM i kvindefodbold har fået en saltvandsindsprøjtning fra Visa igennem kampagnen ”The Equal Sponsorship”, som skal bringe dækningen op på niveau med herrefodbold.

B.T. henter ny journalistisk chef fra Frihedsbrevet

Videochef på Frihedsbrevet og tidligere video- og podcastredaktør på Ekstra Bladet rykker videre til B.T., hvor hun skal udvikle og drive det snart 100 pct. digitale medies journalistik mod nye formater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs