MediaWatch

Nordisk Film TV udnævner ny udviklingschef

Producent rykker op som ny udviklingschef i Nordisk Film TV, hvor han skal stå for udviklingen af fakta og formater.

PR/Nordisk Film TV
Nicolai Würtz skifter rollen som producent hos Nordisk Film TV ud i morgen, hvor han begynder som udviklingschef samme sted Foto: PR/Nordisk Film TV

Trekløveret, der tegner udviklingen af tv-programmer og formater i Nordisk Film TV, bliver igen fuldtalligt, når Nicolai Würtz, 39, i morgen tiltræder som ny udviklingschef for factual og formater. Det skriver producenten i en pressemeddelelse.

Nicolai Würtz erstatter Peter Stovgaard, der for nylig skiftede til TV 2 og en stilling som redaktør på Zulu, og han er fundet internt hos Nordisk Film TV, hvor han de seneste to år har været producent på en række fakta- underholdnings- og livsstilsprogrammer. Det gælder "Skru Tiden Tilbage" og "Alle mod 1", som begge er sendt på DR1, og indsamlingsshowet "Knæk Cancer" på TV 2.

Som udviklingschef bliver Nicolai Würtz en del af udviklingsholdet hos producenten, der i forvejen tæller Martin Bengtsson, udviklingschef for underholdning og factual entertainment, og programchef Gitte Tækker, der har fokus på værtsbårne programmer og den tungere dokumentar, skriver selskabet.

"Nicolai Würtz er perfekt til rollen. Han er med sin journalistiske baggrund samt store kreativitet og faglighed det helt rigtige valg til det brede genrespænd, som vi på Nordisk står for. Og med Martin og Nicolai som udviklingschefer mener jeg, at vi har sat branchens stærkeste udviklingsteam," udtaler Ulrik Chr. Jørgensen, kreativ direktør hos Nordisk Film TV, i meddelelsen.

Nicolai Würtz tiltræder 1. juni, men færdiggører en række igangværende produktioner som producent, melder Nordisk Film TV.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere