MediaWatch

Nordisk Film TV hyrer producent fra DR Ung

Producent i DR Ung slutter sig efter en årrække i DR til producentgruppen i Nordisk Film TV.

32-årige Caroline Una Henningsen forlader sin stilling som producent og programredaktør i DR Ung og bliver ny producent på Nordisk Film TV. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Caroline er en af branchens største talenter og har stor erfaring med at ramme de yngre seere. Samtidig er hun rutineret i at arbejde med store, brede programserier på hovedkanalerne. Caroline matcher vores dygtige producentgruppe perfekt," udtaler programchef på Nordisk Film TV, Gitte Tækker, i pressemeddelelsen.

I løbet af sin tid i DR har Caroline Una Henningsen bl.a. produceret programmer som ”På rejse med Riising og mor”, ”Kridhvid i Kina og ”Petra dater hele verden”. Tidligere har hun været ansat på produktionsselskaberne Blu, Mastiff og Eyeworks.

Caroline Una Henningsen bliver en del af produktionsselskabets Fakta Team, der står bag produktioner som "De Brændte Børn", "I Hus til Halsen", "Dronningens Slotte", "Christiania uden filter" og "Jagten på det gode liv".

Hun begynder i den nye stilling i midten af februar. Udover den seneste tilføjelse til holdet tæller Nordisk FIlm TV i forvejen otte producenter.

Cavling-nominerede: Sådan fandt vi historierne

TV 2 svarer på kritik af "Moskeerne bag sløret"

Dansker skal lede tv-afdeling hos Time Inc

Strong-direktør skifter til Warner Bros.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere