MediaWatch

Flere ansatte trækker sig fra Melodi Grand Prix

En række centrale personer i forberedelserne til Eurovision Song Contest har opsagt deres stillinger med øjeblikkelig virkning.

Den ukrainske sangerinde Jamala vandt sidste års Eurovision Song Contest.

En lang række af arrangørerne bag den forestående Eurovision Song Contest i Ukraine har forladt deres stillinger. Det skriver DR.

I et brev underskrevet af 20 personer, som har været med i forberedelserne til Melodi Grand Prixet, kritiseres flere forhold i processen. Blandt andet blev en ny leder af afholdelsen udpeget i december, og vedkommende fik fuld kontrol over planlægningen med forsinkelser til følge.

Blandt de personer, der har forladt forberedelserne, er to producenter, den kommercielle direktør og sangkonkurrencens sikkerhedsdirektør. Opsigelserne sker under tre måneder, før Eurovision Song Contest afholdes i maj.

"Vi har gentaget over for ukrainsk tv, hvor vigtigt det er at holde sig til de allerede fastlagte planer, og at de holder sig til de tidsfrister og milepæle, der allerede er blevet aftalt og godkendt for at sikre en succesfuld konkurrence i maj," skriver EBU, der er grand prixets ultimative ansvarlige, i en udtalelse ifølge DR.

Ukraine er værtsland i år efter landets sejr ved sidste års Eurovision Song Contest. Melodi Grand Prixet afholdes 9., 11. og 13. maj.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere