MediaWatch

Strong-direktør skifter til Warner Bros.

Fredrik Hillerbrand skifter arbejdsgiver og bliver direktør for selskabet bag "Årgang 0".

Fredrik Hillerbrand, managing director, Warner Bros.

Fredrik Hillerbrand skifter fra Strong Productions til Warner Bros., oplyser hans nye arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Han var tidligere direktør for produktionsselskabet Strix, der efter fusionen med Gong blev til Strong Productions. hvor Fredrik Hillerbrand fortsatte som direktør. Fremover skal han arbejde for Warner Bros., der tidligere hed Eyeworks, hvor han får titel af managing director.

"Vi er begejstrede for at byde Fredrik velkommen til at lede vores produktioner i Danmark. Han bringer en stor portion erfaring og kreativitet med sig, og han er det perfekte valg til at vokse vores danske produktionsselskab," udtaler Ronald Goes, excecutive vice president hos Warner Bros. International Television Production, i meddelelsen.

"[Warner Bros.} har en utroligt stærk portefølje af både egenudviklede og importerede formater. Jeg glæder mig til at slutte mig til holdet og bidrage til vores fortsatte succes," udtaler Hillerbrand om sit nye job.

Warner Bros. står blandt andet bag TV 2's "Årgang 0" og "Spørg Charlie" samt Discoverys "Hælerjagt".

Økonomisk har de sidste to år været relativt svage for Warner Bros. i Danmark. Efter flere år med overskud endte 2014 med et underskud på 6,7 mio. kr., og også i 2015 var der røde tal på bundlinjen. Da var underskuddet 2,7 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til delvis genåbning, nye chefredaktører på TV 2 News og Jyllands-Posten, en kommende streamingtjeneste og planer om vækst blandt flere. Få overblik over ugens gang i Mediedanmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs