MediaWatch

Nye morgenværter på TV 2 News

TV 2 News har fundet afløserne for Janni Pedersen og Lasse Sjørslev i den tidlige nyhedsflade.

Det bliver Gertrud Højlund og Dennis Ritter, der tager over som fast værtspar på TV 2 News' morgenflade, når Janni Pedersen og Lasse Sjørslev fra nytår flytter til kanalens nye nyhedsflade om eftermiddagen.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

"Gertrud og Dennis har på kort tid vist, at de er et glimrende makkerpar på skærmen, og de er dygtige til at skabe god stemning. Samtidig har de to tilsammen en meget bred viden," siger chefredaktør Mette Østergaard, TV 2 News i en meddelelse.

Gertrud Højlund er relativt ny i jobbet som News-vært, men har tidligere været morgenvært på "Go’ morgen Danmark". Dennis Ritter begyndte som vært på TV 2 News i oktober efter et skifte fra rollen som cykelkommentator på TV 2 Sporten. Han vil dog fortsat kommentere cykelløb på TV 2's kanaler.

Gertud Højlund og Dennis Ritter vil dele morgenvagterne på TV 2 News med Miriam Zesler og Kristian Holt, der fortsætter som fast duo om morgenen, hvor TV 2 News fra nytår er alene om den tidlige nyhedsdækning på tv, når DR2 Morgen lukker.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere