MediaWatch

Discovery henter tre nye til Superliga-dækning

En tidligere radiovært, en tidligere fodboldtræner og en nyligt pensioneret fodboldspiller er blevet præsenteret som nye ansigter hos Discovery Networks.

Foto: Discovery PR

Discovery Networks har i dag præsenteret tre nye mennesker, der skal være en del af tv-selskabets dækning af Alka Superligaen. Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

Som ny vært har selskabet hentet Signe Vadgaard, der har en fortid på DR P3. To nye eksperter er det også blevet til i skikkelse af Thomas Frank, tidligere cheftræner for Brøndby IF, og tidligere professionel fodboldspiller Lars Jacobsen, der stoppede sin aktive karriere efter den seneste sæson.

Alle tre bliver en del af Discovery Networks' dækning af Alka Superligaen, hvis nye sæson går i gang i morgen, fredag. Discovery Networks har en tredjedel af rettighederne til landets bedste fodboldrække og viser sine kampe på Canal 9 og Eurosport 2. MTG sidder på de resterende to tredjedele af rettighederne.

Den forestående Alka Superliga-sæson bliver den første med en ny turneringsstruktur. Den betyder, at turneringen og dermed tv-kanalerne får syv kampe pr. spillerunde at more sig med mod tidligere seks.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs