MediaWatch

Discovery henter tre nye til Superliga-dækning

En tidligere radiovært, en tidligere fodboldtræner og en nyligt pensioneret fodboldspiller er blevet præsenteret som nye ansigter hos Discovery Networks.

Foto: Discovery PR

Discovery Networks har i dag præsenteret tre nye mennesker, der skal være en del af tv-selskabets dækning af Alka Superligaen. Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

Som ny vært har selskabet hentet Signe Vadgaard, der har en fortid på DR P3. To nye eksperter er det også blevet til i skikkelse af Thomas Frank, tidligere cheftræner for Brøndby IF, og tidligere professionel fodboldspiller Lars Jacobsen, der stoppede sin aktive karriere efter den seneste sæson.

Alle tre bliver en del af Discovery Networks' dækning af Alka Superligaen, hvis nye sæson går i gang i morgen, fredag. Discovery Networks har en tredjedel af rettighederne til landets bedste fodboldrække og viser sine kampe på Canal 9 og Eurosport 2. MTG sidder på de resterende to tredjedele af rettighederne.

Den forestående Alka Superliga-sæson bliver den første med en ny turneringsstruktur. Den betyder, at turneringen og dermed tv-kanalerne får syv kampe pr. spillerunde at more sig med mod tidligere seks.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs