MediaWatch

TV 2 og Yousee er uenige om adgang til hovedkanal

Landets største tv-distributør vil give kunderne mulighed for at se TV 2 på farten, men kan ikke blive enige med TV 2 om prisen.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

TV 2 og Yousee er uenige om vilkårene for en aftale, der sikrer Yousee-kunder adgang til TV 2's hovedkanal, når de er uden for hjemmet. Det skriver meremobil.dk.

Striden handler om Yousee-kunders adgang til TV 2 i app'en "Yousee TV & Film", hvor Yousee-kunder blandt andet kan se deres tv-kanaler uden for hjemmet. Men det gælder altså ikke for TV 2, hvis Yousee-kunderne ikke er på et Yousee- eller TDC-internetforbindelse.

"TV 2 kræver særskilt betaling ud over den pris, vi i forvejen betaler for hovedkanalen, for at give adgang til TV 2, hvis man opholder sig uden for sit eget hjem. Vi har ikke mulighed for (teknisk) at bekræfte over for TV 2, at man er hjemme, hvis ikke streaming af kanalen sker via en Yousee bredbåndsforbindelse," siger Christian Philip Morgan, mediedirektør hos Yousee, til Meremobil.dk.

Anderledes ser TV 2 på sagen.

"Yousee har ikke ønsket at betale for denne ekstra feature og værdi, og derfor er det kun muligt at se TV 2’s hovedkanal, når abonnenten er tilknyttet Yousees bredbånd, hvor brugen pr. definition er bundet til netværket inden for hjemmet," siger Stig Møller Christensen, salgsdirektør for betaling-tv hos TV 2, til meremobil.dk.

Mediet skriver, at Yousee-kunder kan købe adgang til TV 2 også uden for hjemmet for 5 kr. om måneden.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs