MediaWatch

TDC Play lukker ned

TDC slår sine to musiktjenester sammen. Alle brugerne bliver flyttet til Yousee Musik, som de fremover skal bruge.

Foto: PR, TDC

I løbet af dagen bliver samtlige kunder, der benytter sig af TDC' musiktjeneste TDC Play flyttet over i Yousee Musik. Det er første skridt på mod at flytte alle TDC' privatkunder over i datterselskabet Yousee inden slutningen af juni. Det skriver Berlingske Business.

TDC Play var revolutionerende på markedet, da det blev lanceret i 2008. Det var en musiktjeneste, der tillod streaming og download af musik som en del af et månedligt abonnement - på et tidspunkt hvor alternativer som Spotify, Tidal, Itunes Music, endnu ikke havde gjort væsen af sig eller var lanceret på markedet.

Flere hundredtusinde TDC-kunder har siden haft mulighed for at bruge musiktjenesten som en del af deres abonnementsordninger. Ændringen betyder, at kunderne nu skal bruge den særskilte Yousee Musik app.

"Jeg må ikke oplyse det præcise antal brugere, men når vi lægger de to musiktjenester sammen, bliver Yousee Musik en af de største i Danmark," fortæller Rune Keldsen, digitalt ansvarlig for Yousee og spydspids for Yousee Musik, til Berlingske.

Skyldes ikke sparerunde

Han afviser desuden, at sammenlægningen er en del af en spareøvelse i virksomheden, men i stedet er for at give kunderne en bedre oplevelse.

Ændringen skyldes en beslutning om at samle alle privatkunder i Yousee som et led i TDC' treårsstrategi. Den medfører desuden, at lydkvaliteten bliver bedre, og kunderne får flere muligheder for afspilning og deling af spillelister mv.

I dag er det kun Yousee's mobilabonnementer, der får musiktjenesten som en del af deres abonnement - tidligere var også bredbåndskunder omfattet af ordningen, men dette blev fjernet i 2015.

TDC har desuden for nyligt lagt alle sine tv-kunder ind under Yousee.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs