MediaWatch

DR og TV 2 låner sig til EM-kommentatorer

De to statsejede tv-stationer har været på lånemarkedet hos konkurrenterne for at skaffe kommentatorer til EM i fodbold.

Det franske landshold er på hjemmebane ved EM i fodbold. Her ses de før optaktskamp i maj. | Foto: David Vincent/AP/Polfoto

Hvad gør en tv-station, der ikke normalt viser ret meget fodbold, og som i løbet af én måned skal sende et EM med over 50 kampe?

Den udfordring står DR og TV 2 med. De to tv-stationer har rettighederne til EM i fodbold, der begynder i dag. Begge selskaber har begrænsede mængder fodbold i deres normale sendeplaner og har derfor heller ikke voldsomt mange kommentatorer ansat, der til daglig beskæftiger sig med fodbold.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs