MediaWatch

Mads Laudrup ny vært på TV3 Sport

Den tidligere superligaspiller Mads Laudrup får sin debut som fodboldvært, når Superliga-sæsonen går i gang til sommer.

Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto/Arkiv

Seerne af Alka Superligaen støder efter sommerferien på et nyt værtsansigt.

Mads Laudrup, tidligere spiller for bl.a. FCK, HB Køge og Hobro og søn af Michael Laudrup, bliver nemlig ny fodboldvært på TV3 Sport med primært fokus på Superligaen. Det skriver TV3 Sport i en pressemeddelelse.

"Vi har lært Mads at kende som en både intelligent og kvik fyr. Han har ambitioner og en stor viden om fodbold. Vi er sikre på, at Mads vil kunne udvikle sig til at blive en rigtigt dygtig vært, og hans ambitioner og viden matcher TV3 Sports ambitioner perfekt. Vi vil levere det bedste Superliga-tv til danskerne hver eneste uge. Kamp efter kamp og udsendelse efter udsendelse," udtaler TV3 Sports ledende redaktionschef Kim Mikkelsen i meddelelsen.

Mads Laudrup debuterer på som Superligavært i midten af juli, når den nye sæson skydes i gang. I den nye sæson indtroduceres en en ny Superliga-struktur, som betyder, at der kommer flere kampe på TV. I alt vil MTG vise 170 kampe fra Alka Superliga i tv.

"Fodbold har altid været en stor del af mit liv, og selvom jeg har indstillet den professionelle karriere på banen, nyder jeg stadig alt omkring spillet. Jeg går til opgaven med ydmyghed, men også med en tro på, at jeg med mine erfaringer fra fodboldens verden har noget at byde ind med. Jeg ser frem til at arbejde sammen med TV3 Sports mange eksperter, journalister og teknikere og sammen med dem give danskerne en masse gode fodboldoplevelser," udtaler Mads Laudrup i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs