MediaWatch

STV investerer sig til lavere overskud

Produktionsselskabet bag "Krejlerkongen" og "Millionær på bistand" måtte se overskuddet skrumpe i 2015, men er tilfreds med udviklingen og melder om flyvende begyndelse på 2016.

René Szczyrbak, adm. direktør, STV Productions | Foto: PR

På papiret var 2015 et år med tilbagegang for STV Production. Resultatet skrumpede fra 3,1 mio. kr. i 2014 til 2,4 mio. kr. i 2015.

Alligevel er det en tilfreds direktør, René Szczyrbak, der ser tilbage på 2015. Han fortæller nemlig, at der er gode grunde til, at resultatet ikke ser så godt ud, som det gjorde i 2014. Blandt andet satte tvisten om rettighedspenge i Johan Schlüter-sagen, der ifølge Producentforeningen drejer sig om et trecifret millionbeløb, sit præg på 2015-overskuddet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs