MediaWatch

STV investerer sig til lavere overskud

Produktionsselskabet bag "Krejlerkongen" og "Millionær på bistand" måtte se overskuddet skrumpe i 2015, men er tilfreds med udviklingen og melder om flyvende begyndelse på 2016.

René Szczyrbak, adm. direktør, STV Productions | Foto: PR

På papiret var 2015 et år med tilbagegang for STV Production. Resultatet skrumpede fra 3,1 mio. kr. i 2014 til 2,4 mio. kr. i 2015.

Alligevel er det en tilfreds direktør, René Szczyrbak, der ser tilbage på 2015. Han fortæller nemlig, at der er gode grunde til, at resultatet ikke ser så godt ud, som det gjorde i 2014. Blandt andet satte tvisten om rettighedspenge i Johan Schlüter-sagen, der ifølge Producentforeningen drejer sig om et trecifret millionbeløb, sit præg på 2015-overskuddet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs