MediaWatch

MTG opretter nordisk bestyrelse

Svensk direktør bliver formand for ny nordisk bestyrelse i MTG, der skal styrke samarbejdet på tværs. Dansk direktør bliver næstformand.

Direktør for MTG i Sverige, Anders Jensen, bliver formand for ny nordisk MTG-bestyrelse | Foto: PR

MTG nedsætter en nordisk "task force" i form af en bestyrelse for at optrappe samarbejde mellem de skandinaviske forretninger.

Det melder koncernen i en pressemeddelelse.

”Formålet er, at den nye nordiske bestyrelse skal igangsætte endnu flere initiativer fra vores fælles nordiske produktkatalog, mens vi fastholder de stærke landebaserede eksekveringsstrategier," siger MTG's danske topchef Jørgen Madsen Lindemann i meddelelsen.

Formand for den nordiske bestyrelse, der skal rapportere til topchefen, bliver chef for MTG Sverige, Anders Jensen, mens MTG Danmarks direktør Kim Poder bliver næstformand.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer tæller bl.a. direktør for MTG Norge, Trygve Ronningen, direktør for Viaplay Jonas Karlén, danske Jakob Mejlhede, der er programudviklingschef i MTG og danske Peter Nørrelund, der er direktør for MTG Sport.

"Vi har lige nu nogle rigtig gode produkter og nogle yderst talentfulde topledere i de respektive lande -  de kommer nu til at arbejde endnu tættere sammen, hvilket gør os mere agile, effektive og konkurrencedygtige, end vi nogensinde har været,” siger Jørgen Madsen Lindemann.

Bestyrelsen bliver ansvarlig for at igangsætte og eksekvere tiltag vedrørende MTG's indhold og produkter, teknologi og salg på tværs af de fire nordiske lande, MTG har aktiviteter i. 

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs