MediaWatch

Peter Brüchmann stopper igen på TV 2

Tidligere digital chef på TV 2 forlader sin nuværende stilling som kommentator og analytiker for at fokusere fuldt og helt på nyt fodboldmedie.

Peter Brüchmann stopper for anden gang på under et år på TV 2. Det sker 1. juni, og han vil fremover hellige sig det nye fodboldmedie Mediano, som han er chefredaktør for, skriver mediet på Twitter og Facebook.

I første omgang meddelte Peter Brüchmann i september 2015, at han ville forlade sin stilling som digital chef på TV 2 med effekt fra 1. november. Det skete efter en omstrukturering i TV 2.

Allerede i slutningen af november vendte han imidlertid tilbage. Det var i en funktion som kommentator og analytiker i TV 2 Sportcenter.

Mediano er endnu ikke gået i luften, men varsler på sin hjemmeside, at mediet "dukker op på en skærm nær dig med de første smagsprøver inden EM," som begynder 10. juni.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs