MediaWatch

Peter Brüchmann stopper igen på TV 2

Tidligere digital chef på TV 2 forlader sin nuværende stilling som kommentator og analytiker for at fokusere fuldt og helt på nyt fodboldmedie.

Peter Brüchmann stopper for anden gang på under et år på TV 2. Det sker 1. juni, og han vil fremover hellige sig det nye fodboldmedie Mediano, som han er chefredaktør for, skriver mediet på Twitter og Facebook.

I første omgang meddelte Peter Brüchmann i september 2015, at han ville forlade sin stilling som digital chef på TV 2 med effekt fra 1. november. Det skete efter en omstrukturering i TV 2.

Allerede i slutningen af november vendte han imidlertid tilbage. Det var i en funktion som kommentator og analytiker i TV 2 Sportcenter.

Mediano er endnu ikke gået i luften, men varsler på sin hjemmeside, at mediet "dukker op på en skærm nær dig med de første smagsprøver inden EM," som begynder 10. juni.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs