MediaWatch

Medie: MTG forhandler om køb af esport-agentur

Ifølge svensk medie forhandler den nordiske tv-koncern med esport-branchens svar på Splay.

Foto: Matthias Rietschel/Polfoto/AP/Arkiv

Nordens første agentur inden for esport, svenske Clutch Entertainment, kan være på vej til at blive en del af MTG-familien.

Det svenske medie Breakit skriver, at MTG forhandler om et køb af Clutch Entertainment, men at ingen papirer endnu er underskrevet.

Direktør for MTG i Sverige, Anders Jensen, siger til Breakit, at han ikke ønsker at kommentere rygter, mens adm. direktør i Clutch Entertainment, Ragner Tingström, afviser, at selskabet fører forhandlinger om et salg.

"Vi har samarbejder med både MTG og Schibsted, men vi diskuterer ikke et salg. Det er helt forkert," siger Ragnar Tingström til Breakit.

Clutch Entertainment er esportbranchens svar på Splay. Selskabet kobler esportprofiler med annoncører, som vil nå den unge målgruppe, som esport især henvender sig til.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs