MediaWatch

MTG laver spinoff på Paradise i Norge

Paradise Hotel udvides i Norge med en webserie, der følger deltagerne efter showet. De medvirkende bliver samtidig inviteret ind i MTG's Youtube-netværk.

MTG udvider Paradise Hotel i Norge med en webtv-serie, der følger deltagerne efter showet, skriver Kampanje.

Serien får titlen "Livet efter" og følger deltagerne i 100 dage på hjemmebanen, efter de er vendt hjem fra Paradise-optagelserne i Mexico.

"Paradise Hotel er et koncept som lever både på linært tv og på nettet. Indtil videre i år er næsten halvdelen af seerne på TV3play (TV3's online platform). Vi satser i høj grad på egenproduktioner på vores play-tjeneste, og derfor er det anturligt at forlænge det univers, som "Paradise Hotel" er. Deltagerne bliver svært populære efter programmet, og det er naturligt for os at lave egne programflader til kendisser, som vi selv har skabt," siger Line Vee Hanum, der er pressechef i MTG TV i Norge. 

Ud over den nye serie bliver deltagerne også tilbudt at være med i MTG's Youtube-netværk Splay, hvis de vil gå videre som youtubere eller videobloggere.

Honorar er der ikke nogle af til deltagerne, som i flere tilfælde har kunnet bruge deltagelsen i realityshowet som springbræt til andre jobs, skriver Kampanje.

I Danmark tænkes der også i ekstra Paradise-indhold på nettet, herunder talkshowet "Paradise all in".

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs