MediaWatch

MTG laver spinoff på Paradise i Norge

Paradise Hotel udvides i Norge med en webserie, der følger deltagerne efter showet. De medvirkende bliver samtidig inviteret ind i MTG's Youtube-netværk.

MTG udvider Paradise Hotel i Norge med en webtv-serie, der følger deltagerne efter showet, skriver Kampanje.

Serien får titlen "Livet efter" og følger deltagerne i 100 dage på hjemmebanen, efter de er vendt hjem fra Paradise-optagelserne i Mexico.

"Paradise Hotel er et koncept som lever både på linært tv og på nettet. Indtil videre i år er næsten halvdelen af seerne på TV3play (TV3's online platform). Vi satser i høj grad på egenproduktioner på vores play-tjeneste, og derfor er det anturligt at forlænge det univers, som "Paradise Hotel" er. Deltagerne bliver svært populære efter programmet, og det er naturligt for os at lave egne programflader til kendisser, som vi selv har skabt," siger Line Vee Hanum, der er pressechef i MTG TV i Norge. 

Ud over den nye serie bliver deltagerne også tilbudt at være med i MTG's Youtube-netværk Splay, hvis de vil gå videre som youtubere eller videobloggere.

Honorar er der ikke nogle af til deltagerne, som i flere tilfælde har kunnet bruge deltagelsen i realityshowet som springbræt til andre jobs, skriver Kampanje.

I Danmark tænkes der også i ekstra Paradise-indhold på nettet, herunder talkshowet "Paradise all in".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs