MediaWatch

Yousee frygter ikke fremtid trods udsigt til pakke-flugt

Yousee ryster ikke på hånden, selvom mange danskere pønser på at vælge en mindre tv-pakke. Ny tv-boks skal sikre kunder.

Foto: PR/Yousee

Hver tredje går med tanker om at skifte til en mindre tv-pakke og supplere med en streamingtjeneste. Det viser en undersøgelse, som Greens Analyseinstitut har foretaget for Børsen.

Trods udsigterne til tab af forretning ryster koncerndirektør i Yousee René Brøchner ikke på hånden, når det kommer til fremtidsudsigterne for landets største tv-distributør.

"Hvis det var et spørgsmål om, at folk ikke længere ville have et tv-produkt, så ville jeg være væsentligt mere bekymret. Men vi kan jo se, at folk har stigende glæde af deres tv-indhold. Vi ser bl.a. en kraftig stigning i seningen på andre skærme. Så det er jo mere et spørgsmål om at finde den rigtige løsning for kunderne. Og det håber vi, at vores boks kan medvirke til," siger Brøchner til Børsen.

Yousee forventes inden for kort tid at præsentere en tv-boks, der giver kunderne større fleksibilitet i deres valg af tv-kanaler.

Udover overvejelser om mindre tv-pakker kan kunderne fra 18. april vælge kun at have deres bredbåndsforbindelse hos Yousee – uden samtidig at være tvunget til også at have en tv-pakke samme sted. Hidtil har det været nødvendigt at have en tv-pakke for at få en bredbåndsløsning fra Yousee.

Det vil ifølge teleanalytikeren John Strand stille koncernen over for en af de største transformationer i meget lang tid.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs