Boxer vil nå 100.000 nye kunder med frit kanalvalg

Med lanceringen af frit valg satser Boxer på gedigen kundevækst frem mod 2020, siger adm. direktør Ulf Lund.
Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv
Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv

Målet er at kunne tælle omkring 400.000 tv-kunder i 2020, når Boxer TV i dag som varslet ruller tilbuddet om frit valg af tv-kanaler ud. Det skriver Børsen.

Ifølge adm. direktør Ulf Lund skal Boxer TV's gennemslagskraft øges ved at gøre det nemmere for husstandene at skifte til Boxer TV og ved at gøre prissætningen mere gennemskuelig. Derudover sætter direktøren sin lid til, at en kommende lovændring, der ophæver båndet til fælles tv-aftaler i boligforeninger, vil bane vej for kundevækst.

”Fra 1. juli bliver lejerne sat fri i forhold til kollektive aftaler, og de er typisk indgået med Yousee eller Stofa," siger Ulf Lund til Børsen.

Boxer TV kom i 2015 ud med et underskud på 4,4 mio. kr. efter at have præsteret overskud de to foregående år. Resultatet skyldtes ifølge Ulf Lund investeringer i at få flere kunder. 2016 vil blive et nyt underskudsår af samme årsag, siger Ulf Lund til Børsen, men han forventer, at billedet vender fra 2017.

Boxers TV’s ejer, svenske Teracom, har tilladelsen til at levere antenne-tv i Danmark frem til 2020. Inden da skal koncernen tage stilling til, om den vil gå efter en ny koncession eller trække sig fra det danske marked.

"Målet er, at vi i 2020, når den nuværende koncession udløber, skal give et overskud, der betyder, at det er bedre at sætte sine penge i Boxer end at sætte dem i banken," sagde Ulf Lund til MediaWatch i forbindelse med årsregnskabet for 2015 i begyndelsen af marts.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også