MediaWatch

Viaplay præsenterer anden egenproducerede serie

Streamingtjenesten løfter sløret for ny serie, der bliver Viaplays anden egenproduktion.

MTG's streamingtjeneste Viaplay er på vej med sin anden egenproducerede serie. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Der er tale om anden sæson af serien "Okkupert", eller på dansk "Besat", hvis første sæson blev vist på TV 2 Norge, men hvis anden sæson får premiere på Viaplay i efteråret 2017. Anden sæson vil også blive vist på TV 2 Norge, men et halvt år senere end på Viaplay.

Den første egenproduktion fra Viaplay bliver serien "Swedish Dicks", der har premiere til efteråret. Og præsentationen af anden sæson af "Okkupert" falder fint i tråd med tidligere udmeldinger fra Viaplay.

"Vi har flere egenproducerede serie i pipeline, og vi vil fortælle om det senere på året. "Swedish Dicks" er første skridt, og der kommer flere til. Jeg kan desværre ikke sige noget om, hvornår de nye serier får premiere," sagde Jonas Karlén, adm. direktør for Viaplay, til MediaWatch i marts.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs