MediaWatch

Viaplay præsenterer anden egenproducerede serie

Streamingtjenesten løfter sløret for ny serie, der bliver Viaplays anden egenproduktion.

MTG's streamingtjeneste Viaplay er på vej med sin anden egenproducerede serie. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Der er tale om anden sæson af serien "Okkupert", eller på dansk "Besat", hvis første sæson blev vist på TV 2 Norge, men hvis anden sæson får premiere på Viaplay i efteråret 2017. Anden sæson vil også blive vist på TV 2 Norge, men et halvt år senere end på Viaplay.

Den første egenproduktion fra Viaplay bliver serien "Swedish Dicks", der har premiere til efteråret. Og præsentationen af anden sæson af "Okkupert" falder fint i tråd med tidligere udmeldinger fra Viaplay.

"Vi har flere egenproducerede serie i pipeline, og vi vil fortælle om det senere på året. "Swedish Dicks" er første skridt, og der kommer flere til. Jeg kan desværre ikke sige noget om, hvornår de nye serier får premiere," sagde Jonas Karlén, adm. direktør for Viaplay, til MediaWatch i marts.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs