MediaWatch

Viaplay udvider med digitale købefilm

Viaplays brugere får mulighed for at købe nye filmtitler, kort tid efter de har forladt biografskærmen.

MTG's streamingtjeneste Viaplay udvider tilbuddet til kunderne med digitale købefilm. Det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

Det nye tilbud betyder, at Viaplays brugere får mulighed for at købe nye filmtitler, kort tid efter de har forladt biografskærmen, til en pris på mellem 59 og 179 kr. Filmene kan ses et ubegrænset antal gange og uden internet.

Digitale købefilm er kendt fra tjenester såsom TDC's Blockbuster, Itunes og svenske Plejmo, mens Viaplay og andre streamingtjenester primært har tilbudt udlejning af film og streaming.

"Der er kun nogle få enkelte services, som tilbyder digitale købefilm, kort efter at de har været vist i biografen. Vi er super glade for, at vi nu kan tilføje køb af film til vores service. Vi har lyttet til vores brugere, som gerne vil have de nyeste film og titler så hurtigt som muligt - og den mulighed kan vi nu tilføje. Du vælger altså frit, om du vil købe eller leje film, abonnere på film og serier eller se sport. Det gør Viaplay til den mest komplette service på markedet," udtaler Jonas Karlén, adm. direktør i Viaplay, i pressemeddelelsen.

Viaplays digitale købefilm kræver kun en registreret Viaplay-konto og ikke et aktivt Viaplay-abonnement.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere