MediaWatch

TV 2 regner med statslig førstehjælp ved mulig milliardregning

TV 2 får brug for statens hjælp til at betale en eventuel milliardregning fra verserende sag om statsstøtte, pointerer tv-koncernen for første gang i nyere tid i sit årsregnskab. "Der er ikke noget nyt," siger adm. direktør.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

En regning i milliardklassen. Det kan blive udgangen på sager om statsstøtte til TV 2, som har kørt i årevis i EU's juridiske system, og som kan trække ud i mange år fremover.

En af sagerne handler om de såkaldte ulovlighedsrenter, som relaterer sig til den støtte, som TV 2 modtog i perioden 1995-2002. Ifølge TV 2 drejer det sig potentielt om 0,8 mia. kr., mens konkurrenten Viasat mener, at beløbet minimum er 1,8 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs